Trenutno pregledavate Nosi se Babaizam! Odjeća s babinim porukama novi je trend koji osvaja Hrvatsku

Nosi se Babaizam! Odjeća s babinim porukama novi je trend koji osvaja Hrvatsku

”Nemoj to, to je za goste!”, ”Čuvaj bubrege!”, ”Takoje, kakoje!” Zvuči ti poznato? Da, da, sigurno si to barem jednom čula iz usta svoje bake ili djeda, a sad je, zahvaljujući Babaizmu, zauvijek sačuvano na majicama, pregačama i drugim proizvodima. Naime, brend Babaizam otkrili smo u bespućima interneta, a ovaj spoj moderniteta i tradicije toliko nas je zabavio da smo naprosto morali otkriti tko to stoji iza ovih sjajnih, duhovitih i poučnih komada. Poslali smo poruku, a uskoro nam je odgovorila osoba koja se predstavlja kao (logično) Baba! 

Baba je uvijek znatiželjna Nismo uspjeli dokučiti tko je ona doista jer Baba uistinu, kako kaže, ne voli previše pažnje privlačiti na sebe. Ona želi da se cijeni njen rad, bez obzira na ime autorice. Nije nam preostalo drugo no poštovati njenu poslovnu tajnu. Naposljetku, upitali smo je kako je ona osmislila Babaizam i kako je uopće stigla na internet. ”Prije par godina uočila sam kako mi se unuka stalno igra s mobitelima i pitala sam se što ona to radi. Baba je uvijek znatiželjna. Pregledala sam ja te internete i shvatila da tamo nedostaje pokoja Baba. Odlučila sam tamo podijeliti svoje misli i svi su me brzo zavoljeli!” – priča ova moderna Baba koja na internetu dijeli svoje misli, izreke i sve ono što je ona nekada davno naučila od svoje Babe. Ispočetka je stavljala samo citate, a onda je shvatila da bi ljudi njene ideje možda rado i odjenuli! 

Pročitajte više na: https://miss7.24sata.hr/zivot/nosi-se-babaizam-odjeca-s-babinim-porukama-novi-je-trend-koji-osvaja-hrvatsku-24315 – miss7.24sata.hr